Debat en dialoog


Debat en dialoog

Argan heeft ruime ervaring in het organiseren van maatschappelijke debatten en dialoogbijeenkomsten. De onderwerpen die in de onze bijeenkomsten centraal staan, hebben altijd betrekking op actuele ontwikkelingen, op stedelijk, landelijk én internationaal niveau. De debatten en dialoogbijeenkomsten bieden de gelegenheid om met andere belangstellenden van gedachten te wisselen en zowel gelijkgestemden, als andersdenkenden te ontmoeten. Met bijdragen vanuit gastsprekers, trachten wij de aanwezigen te informeren en met name onder de jonge deelnemers de interesse in debat en maatschappij te stimuleren. Wij zijn, bij Argan, trots op het feit dat wij een zeer gemêleerd publiek weten aan te spreken met ons programma. Wij proberen in ons aanbod altijd rekening te houden met de behoeften van de verschillenden bevolkingsgroepen die onze stad rijk is.  

Wij werken regelmatig samen met andere partijen, zoals de gemeente en ministeries, lokale jongerenorganisaties, jongerenafdelingen van politieke partijen, belangenbehartigende organisaties, religieuze instellingen en onderwijsinstellingen.

Interesse in een mogelijke samenwerking?

Bent u als organisatie geïnteresseerd om gezamenlijk een debat- of dialoogbijeenkomst te organiseren? Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen via info@argan.nl.