Uitnodiging 7 maart: Amsterdams Verkiezingsdebat


verkiezingsdebat

Wat vind jij belangrijk voor Amsterdam? Meer huizen voor studenten? Aangifte doen via WhatsApp? Een boete voor bedrijven die werknemers discrimineren? Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen en kiezen de Amsterdammers welke partij de koers van de stad gaat bepalen.

Maar wat staat er op het spel en waar moet je op stemmen? Argan en Paradiso organiseren in samenwerking met het ROCvA en Dock het Amsterdamse Verkiezingsdebat, met de lijsttrekkers van: DENK, D66, PvdA, VVD en GroenLinks (vijf grootste partijen op basis van de laatste Tweede Kamerverkiezing). Stel je vragen aan de lijsttrekkers en zorg dat ook de stem van jongeren wordt gehoord!

De lijsttrekkers vertellen deze avond over hun plannen voor de aanpak van discriminatie, wonen en werken. Maar er is meer. We hebben een optreden van Sanae Casita en stand-up comedian en MTV-presentator Edson da Graça sluit de avond af. FunX DJ Morad leidt ons door de avond.

We ontvangen je graag om 19.00 uur met een hapje en drankje in Paradiso Noord (IJpromenade 2, Amsterdam-Noord). Entree is gratis, maar meld wel even dat je erbij bent via


Datum: Woensdag 7 maart 2018
Tijd: Ontvangst vanaf 19:00 uur – Aanvang om 19:30 uur
Locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin, Ijpromenade 2, Amsterdam Noord
Aanmelding via: aanmeldformulier (entree: vrij)